Porche Racing Club Finland

Porsche GT3 Cup Challenge Finland 2018

Porsche GT3 Cup Challenge Finland 2018-sarja ajetaan tänä vuonna yhdessä Pohjois-Euroopan mestaruussarjan eli NEZin kanssa. Kausi alkaa huhtikuussa jolloin kokoonnumme testaamaan kalustoa Pärnu Auto24Ringille. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan Riian (LV) Bikerniekissä ja sieltä Challenge-karavaani suuntaa Ahvenistolle jossa kilpaillaan kesäkuun puoliväissä. Kesä-heinäkuun taitteessa on vuorossa Pärnun perinteinen Suur-Voidusoit ja elokuun lopulla kisaamme PRCF:n omassa Porsche Club Festival Finland kilpailussa Alastarolla. Kauden 2018 finaali ajetaan Mantorp Parkissa Ruotsissa syyskuun alussa.

Porsche GT3 Cup Challengen Finland -sarjan toimintaa on ilo seurata: Ammattimaisella otteella ja hyvällä yhteishengellä Suomessa ajetaan kilpa-autosarjaa, joka ei pelkästään ole FTCCn kauden pääsarja rata-autoilussa, vaan myös yksi nopeiten kasvava Porsche-kilpasarja!

Tehtaan kilpa-autoilla ajettaessa, ajaminen on tasaväkistä ja auto-urheilun perinteitä kunnioittavaa. Sarjaan osallistuu tulevalla kaudella ainakin 15 kuljettajaa. Kannustankin kaikkia moottoriurheilun ystäviä lähtemään mukaan kisatapahtumiin, ja nauttimaan siitä mitä moottoriurheilu ja rata-autoilu parhaimmillaan on!

Tapio Rytilä
Puheenjohtaja
Porsche GT3 Cup Challenge